MT 500: GIBO Groep bij 500 bedrijven met het beste imago

Persbericht van GIBO Groep Accountants & Adviseurs

AMSTERDAM / ARNHEM, 28 april 2011 - Businessmagazine Management Team heeft de lijst van 500 meest populaire bedrijven en instellingen die actief zijn op de Nederlandse markt gepubliceerd. GIBO Groep Accountants en Adviseurs prijkt dit jaar als nieuwkomer op plaats 228, een plek die ze deelt met andere naamhebbende bedrijven als Telegraaf Media Groep, RTL, UPC, Sanoma en FloraHolland.
De top 500 bedrijven met het beste imago wordt jaarlijks samengesteld door marktonderzoekbureau MWM2 uit Amsterdam. De top drie van MT500 wordt al jaren gevormd door Philips (dit jaar eerste, in 2010 derde), Rabobank (ook vorig jaar tweede) en Shell (nu derde, in 2010 eerste). In februari 2011 hebben bijna 1.500 voornamelijk managers meegedaan aan dit onderzoek. MWM2 heeft deelnemers gevraagd naar de drie meest favoriete be-drijven en instellingen in de categorieën arbeid, business en strategie. Ook vroeg het onderzoeksbureau bij welke bedrijven of organisaties men het liefst zaken doet, waar men zou willen werken en welke bedrijven de beste strategie hante-ren om ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn. Op basis van de gegeven antwoorden is de top 500 vervolgens samengesteld.
Ranking accountantsorganisaties in MT 500
Op de lijst van bedrijven met het beste imago van Nederland komen zes accoun-tantsorganisaties voor. De volgorde komt overeen met de omzetranking: de 'big four', KPMG (22), PwC, Deloitte (gedeeld 32) en Ernst & Young (47), gevolgd door BDO (129) en GIBO Groep (228). GIBO Groep maakt decennia van gestage groei door. Ook als het gaat om naamsbekendheid en imago. Het behalen van een plaats in de MT 500 is een bevestiging dat de organisatie als 'runner up' goed op koers is. GIBO Groep
De GIBO Groep is een landelijk opererende accountancy- en adviesorganisatie met ruim zestig vestigingen. De GIBO Groep biedt accountancydiensten en ad-vies op het gebied van bedrijfskunde, belastingen, juridische zaken en personeel en organisatie. Per 1 januari 2011 is GIBO Groep door een fusie met accoun-tantsorganisatie Flynth de grootste nationale aanbieder van accountants- en ad-viesdiensten voor het MKB en de agrarische sector met circa 35.000 klanten, 2.300 medewerkers, 80 vestigingen en 180 miljoen omzet.

Links:
http://www.gibogroep.nl



Razende Robot Reporter