Vodafone benoemt Business Network Partners van het jaar

Persbericht van Vodafone Libertel NV

Succes van distributiestrategie voor mkb-segment sterk afhankelijk van inzet lokale verkooppartners

Amsterdam, 28 april 2011 - Vodafone Nederland heeft gisteren tijdens een feestelijk diner met zijn verkooppartners voor het mkb-segment de Business Network Partners van het jaar 2010/2011 bekendgemaakt. In de categorie mobiele oplossingen sleepte Into Telecom uit Breda de prijs in de wacht. V-tel uit Enschede kwam in de categorie vaste oplossingen als beste uit de bus. Beide worden met deze prijs beloond voor hun bijdrage aan de doelstellingen van Vodafone op de zakelijke markt, zoals klanttevredenheid en -behoud, het aanbieden van mobiele dataoplossingen en het integreren van spraak, data en mobiele netwerken. Het Vodafone Business Network is het partnerprogramma en het kwaliteitskeurmerk van de telecomaanbieder voor de mkb-markt.

Winnaar categorie mobiele oplossingen: Into Telecom Business Network Partner Into Telecom uit Breda leverde een belangrijke bijdrage aan de implementatie van mobiel werken, dat een stijgende populariteit kent binnen het mkb-segment en waarvoor smartphones, tablets en mobiel breedband onontbeerlijk zijn. Door onder meer een sterke focus op de service naar de gezamenlijke klanten en op de verkoop van dataoplossingen, wist Into Telecom groei te realiseren in de mobiele markt.

Jan Willem van Dijk van Into Telecom: "De goede score op klanttevredenheid is een bevestiging van wat wij regelmatig van onze klanten terughoren. Zij doen graag zaken met ons vanwege ons kundige advies en onze service. Het Vodafone Business Network helpt ons om het kennisniveau hoog te houden en een optimale service te verlenen. We zien direct de opbrengsten van onze deelname aan het programma."

Winnaar categorie vaste oplossingen: V-Tel
Business Network Partner V-tel uit Enschede kreeg erkenning voor het aanbieden van geïntegreerde communicatieoplossingen aan zijn klanten. In de race om efficiëntie en kostenbesparingen zoeken veel bedrijven naar manieren om spraak, data, mobiele en vaste netwerken te integreren. De jury was met name onder de indruk van de klantspecifieke oplossingen die V-tel maakte op basis van managed IP-VPN, vast-mobiel integratie (OneVoice) en mobiele telefonie van Vodafone.

Erwin Kleijzen van V-tel: "Door het goede teamwork met Vodafone op alle niveaus in de organisatie is het voor ons mogelijk onze klanten te voorzien van complete geïntegreerde oplossingen, onder regie van V-tel. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking en trots op het behalen van de titel Business Network Partner van het jaar"

Philip Lacor, Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland: "Het Vodafone Business Network en deze verkiezing passen binnen onze strategie om de verkoopkanalen voor mkb-ondernemers verder te verbeteren. Het eerste volledige jaar van het partnerprogramma is een feit, en met succes. In ons afgelopen boekjaar (van april 2010 tot en met maart 2011) is de partnertevredenheid gestegen, de overgedragen klanten zijn tevreden en de verkoopresultaten zijn boven verwachting. We gaan dan ook met vol enthousiasme door met dit partnerprogramma."

*

Links:
http://www.vodafone.nl



Razende Robot Reporter