ECI en Boekenvoordeel gaan samenwerken

Persbericht van ECI Holding BV

Vianen, 28 april 2011- Vanaf 1 juni a.s. zal de online boekwinkel ECI prominent aanwezig zijn met een 'shop-in-shop' in de bijna honderd winkels van Boekenvoordeel, de grootste keten op het gebied van discount boeken, dvd's, games en wenskaarten. Het biedt ECI de kans om trouwe klanten via winkels te blijven bedienen en nieuwe klanten kennis te laten maken met ECI. Voor Boekenvoordeel is het een interessante aanvulling op het huidige assortiment en een kickstart op internet.

Tjalle de Vreeze, commercieel directeur Boekenvoordeel: "ECI is een autoriteit op het gebied van boeken en heeft een toegevoegde waarde voor onze klanten. Wij zijn goed in voordelige boeken en ECI biedt toptitels met voordeel. Dat is een mooie combinatie waar we zowel in de fysieke retail als op internet veel van verwachten. Zeker omdat we met de Boekenvoordeel winkels op bijna honderd A-locaties jaarlijks 16 miljoen klanten ontvangen en op ECI.NL 8 miljoen bezoeken hebben. Om de samenwerking te vieren is het vanaf 1 juni feest in onze winkels en op ECI.NL met veel spectaculaire acties en aanbiedingen."

Directeur ECI Nederland, Hubert de Koning: "We staan altijd open voor samenwerking. De focus van ECI blijft op online, maar we weten dat onze VIP leden en klanten graag in boekwinkels komen. Om vragen te stellen, het nieuwe assortiment te zien en hun favoriete boeken te 'voelen' voor aankoop. Hier sluit onze samenwerking met Boekenvoordeel in de winkels goed bij aan. Ik ben blij dat we 1 juni van start gaan en elkaar online en offline versterken."

Links:
http://www.eci.nl



Razende Robot Reporter