Politie Rotterdam Rijnmond

Politie zoekt overvallers eigenaren eetcafé

Datum publicatie: 28-04-2011 15:19

Op maandag 4 april, omstreeks 23.30 uur, worden de eigenaren van een eetcafé aan de Witte de Withstraat bij hun woning aan het Bouvignepad in Rotterdam overvallen door 4 of 5 mannen. Het Regionaal Team Overvallen is op zoek naar de daders.

De 32-jarige man wordt bij het binnengaan van zijn woning op het Bouvignepad in Rotterdam overvallen door een aantal mannen. Ze schoppen en slaan hem en hij wordt bedreigd met een vuurwapen. De 31-jarige zus van de man, die in de woning aanwezig is, wordt wakker en komt naar beneden met een hockeystick. Ze slaat hiermee richting de overvallers. Onder bedreiging van een vuurwapen dwingen de overvallers haar de woning in. Ze nemen een tas mee met een portemonnee met diverse pasjes en geld.

Signalement
Het Regionaal Team Overvallen is op zoek naar de overvallers. Het betreft 4 of 5 lichtgetinte en negroïde mannen. De overvallers zijn weggereden in een donkerkleurige Volkswagen Golf, type 4, 5 of 6. Op 8 april, omstreeks 13.00 uur, worden de gestolen passen teruggevonden bij een loopbrug in de slootkant op de Kerstendijk in Rotterdam.

Informatie?
Weet u wie de mannen zijn die we zoeken of heeft u andere informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het om het onderzoek naar de overval op een woning aan het Bouvignepad in Rotterdam.