Gemeente Binnenmaas

Binnenmaas gaat voor duurzaam

28-04-2011 Duurzaam

Op 26 april 2011 heeft het college van de gemeente Binnenmaas ingestemd met het basisdocument en het uitvoeringsprogramma van het programma Duurzaam Binnenmaas. Met dit programma wil het college duurzaamheid in de gemeente faciliteren en stimuleren. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de aanpak van milieuvervuiling en klimaatverandering.

Samen werken aan een duurzaam Binnenmaas

Duurzaamheid gaat niet alleen om het milieu, maar ook om economische en sociale aspecten. De gemeente Binnenmaas heeft haar partners - inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties - nodig om hieraan te werken. De gemeente nodigt hen dan ook uit om samen te werken aan een duurzaam Binnenmaas. Binnenkort wordt al concreet zichtbaar hoe de gemeente werkt aan duurzaamheid.

Het programma Duurzaam Binnenmaas

Het programma Duurzaam Binnenmaas bestaat uit de themas Duurzaam Bouwen, Duurzame Organisatie, Duurzame Mobiliteit, Duurzaam Ondernemen en Duurzame Omgeving. Het basisdocument en het uitvoeringsprogramma worden behandeld in de commissie Ruimtelijke Zaken van 14 juni 2011 en de gemeenteraad van 30 juni 2011. U kunt het basisdocument en het uitvoeringsprogramma downloaden onder Actueel/Projecten/Duurzaam Binnenmaas.