Team APPM legt sprinter Jesper Hospes vast

Persbericht van APPM Managementconsultants B.V.

'Team APPM' is voor het nieuwe schaatsseizoen tot overeenstemming gekomen met de talentvolle sprinter Jesper Hospes (22). Daarmee is de sprintploeg van Team APPM trainer Gerard van Velde weer compleet nu bekend werd dat Ronald Mulder heeft getekend bij Control. Team APPM en Ronald Mulder vormden de afgelopen seizoenen een uitstekende en verassende combinatie en Team APPM wenst Ronald alle succes met deze overstap. Het verjongde Team APPM bestaat nu uit de sprinters Michel Mulder, Jacques de Koning, de afgelopen week van 1NP overgekomen Hein Otterspeer en Jesper Hospes. Otterspeer en Hospes tekenden vandaag het contract bij Team APPM.

Hospes heeft successen geboekt op de korte baan en maakte deel uit van het opleidingsteam shorttrack. Het is zijn ambitie aansluiting te vinden bij de nationale schaatstop sprint op de langebaan en heeft daartoe bij Team APPM een uitstekende leeromgeving getroffen om zich verder te ontwikkelen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.




Razende Robot Reporter