FloraHolland


Mogelijk langere wachttijd stapelwagens Aalsmeer tijdens de piek

AALSMEER (28 april 2011) - Net als tijdens iedere voorjaarsaanvoerpiek worden op vestiging Aalsmeer extra maatregelen getroffen om tekorten en wachttijden voor stapelwagens (zoveel mogelijk) te voorkomen. Het kan echter voorkomen dat u iets langer op uw stapelwagens moet wachten dan u gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Tijdens de voorjaarsaanvoerpiek is het zaak zuinig om te gaan met stapelwagens. FloraHolland Aalsmeer zet haar stapelwagens in deze periode maximaal in door onder andere versnelde reparaties en efficiënte afstapeling van fust. Daarnaast is er contact met collectief vervoerders en importverwerkende bedrijven om het aantal aan te leveren stapelwagens met producten af te stemmen. Met STIP (Stapelwagen Toewijzing in de Piek) probeert de veiling op een goede manier met de stapelwagenschaarste om te gaan. STIP staat vooral voor duidelijke en eerlijke verdeling van stapelwagens op basis van het aantal aangevoerde stapelwagens, de omvang van het tekort en de afstand tot de veiling.

Voor meer informatie over STIP of vragen of stapelwagens tijdens de piek kunt u terecht bij Laurent van Bezouw, chef Rolcontainer Beheer, via T 0297 392093 of E Laurentvanbezouw@floraholland.nl.