Amsterdammer deelt gewonnen Lucky Day-prijs met familie

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 28 april 2011 - Een 54-jarige man uit Amsterdam heeft 12.000 euro gewonnen met Lucky Day. De man zette drie euro in op een lot met tien getallen. De winnaar had negen van de tien getallen goed, wat bij Lucky Day betekent dat de winnaar 4000 keer zijn inleg wint.

"Ik speel twee dagen in de week mee. Altijd op woensdag en op zaterdag. Ik kijk dan de dag ervoor welke getallen er gevallen zijn. Deze getallen neem ik dan niet en ik kies iedere keer andere getallen uit. Ik ben een trouwe Lucky Day-speler en speel al heel lang mee. Ik ga mijn prijs delen met mijn familie. Ik wil volgend jaar naar Suriname, dus het geld komt goed van pas," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende lot is verkocht bij de Bonita Cigars aan de Harriet Freezerstraat 106 in Amsterdam. Hier wordt dinsdag 10 mei om 13.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis ijs en worden er gratis Lucky Day-loten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Lucky Day
Niet alleen spelers van Lucky Day winnen met Lucky Day, maar ook goede doelen winnen. Lucky Day is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter