ConvaTec Healthcare kondigt conference call aan voor eindejaarscijfers 2010

Persbericht van PR Newswire

SKILLMAN, New Jersey, April 25, 2011 /PRNewswire/ -- ConvaTec Healthcare maakt vandaag bekend zijn eindejaarscijfers 2010 openbaar te maken op donderdag 28 april 2011. David Johnson, CEO en George Kegler, CFO organiseren om 9:00 's ochtends EDT een conference call voor analisten en beleggers live via de telefoon. Aansluitend volgt een vragenrondje.
Het inbelnummer voor deelname aan de conference call vanuit de V.S. en Canada is +1-866-701-0354.
Het inbelnummer voor deelname vanuit buiten dit gebied is +1-708-290-1340.
Het conference ID is 58484489.
Deelnemers dienen tien minuten voor aanvang in te bellen. De cijfers van het bedrijf zijn beschikbaar vanaf het Investor Relations tabblad op de website http://www.convateccorporate.com. Neem contact op met investorrelations@convatec.com voor meer informatie.
Over ConvaTec
ConvaTec is een vooraanstaand ontwikkelaar en leverancier van innovatieve medische technologieën die een bijdrage hebben geleverd aan een verbetering van de levens van miljoenen mensen over de hele wereld. Via de vier belangrijke divisies - Ostomy Care, Wound Therapeutics, Continence and Critical Care en Infusion Devices - ondersteunen de producten van ConvaTec professionals in de gezondheidszorg, van ziekenhuiszorg tot maatschappelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.convatec.com.

Investor Relations:
Tim Winston
VP, penningmeester
ConvaTec
investorrelations@convatec.com

Contacten voor de media:
Nimisha Savani
VP, bedrijfszaken
ConvaTec
+1-908-904-2522
mediarelations@convatec.com

ConvaTec

CONTACT: .