Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Atos Origin verzorgt WiFi-verbindingen Radio 538 op Koninginnedag

Utrecht, 28 april 2011 - De DJ's van Radio 538 zijn de smaakmakers van het grootste Koninginnedagfeest van Nederland. Op het Museumplein in Amsterdam ontvangen zij de hele dag nationale en internationale artiesten. De radio-uitzendingen zijn op 30 april van 12 tot 21 uur en worden gedeeltelijk mogelijk gemaakt door Atos Origin. De IT-dienstverlener maakt het mogelijk dat DJ's, artiesten en VIP's via een uitgebreid WIFI netwerk hun mail en social media kunnen bijhouden. Op basis van de ervaringen die hiermee worden opgedaan, ontwikkelt Atos Origin web based en social media-diensten waarmee Radio 538 de interactie met luisteraars en doelgroepen kan versterken.

De relatie tussen Radio 538 en Atos Origin dateert van de Olympische Spelen in Beijing, waar het IT-bedrijf in het Holland Heineken House verantwoordelijk was voor telefonie- en internetverkeer van Radio 538. Ook de locatie-uitzendingen van het programma 'Evers Staat Op' tijdens de Winterspelen in Vancouver in 2010 zijn mogelijk gemaakt door Atos Origin. Op basis van deze positieve ervaringen besloot Radio 538 vorig jaar al haar IT-voorzieningen die uitzendingen op locatie mogelijk maken, door Atos Origin te laten verzorgen.

###

Over Atos Origin
Atos Origin is een leidende internationale IT-dienstverlener die Hi-Tech Transactional Services, Consulting, systeemintegratie en Managed Services aanbiedt met als doel wereldwijd bij te dragen aan betere bedrijfsprestaties. Het bedrijf genereert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro en heeft meer dan 49.000 personen in dienst. Atos Origin is de internationale IT-partner van de Olympische Spelen en heeft een klantenbasis die bestaat uit internationale bedrijven uit alle sectoren. Atos Origin heeft een notering aan Paris Eurolist Market en opereert onder de namen Atos Origin, Atos Worldline en Atos Consulting.

Ingezonden persbericht