Tien jaar zonder Brood, 10 jaar Art Hotel Amsterdam


Amsterdam, 20110428 -- Dit jaar staat westcord Art Hotel Amsterdam in het teken van herman brood. het drie- en viersterren kunsthotel van amsterdam heeft nu haar 10 jarig jubileumjaar en zet hiermee de 10 jaar geleden overleden kunstschilder herman brood centraal.

Het Art Hotel is gevuld met nog nooit eerder publiekelijk vertoonde originele Herman Brood kunstwerken. Veel van Herman Brood zijn kunstwerken hebben ongezien lang in kluizen opgeslagen gelegen omdat er tijdens zijn leven bijna geen plek in Nederland was waar deze grote formaten kunstwerken tentoongesteld konden worden.

Samen met Koos van Dijk, de manager van Herman Brood, wordt de Herman Brood Gallery in het Art Hotel op 13 mei officieel geopend met spektakel. Ook opent dan de compleet nieuwe Art Brasserie op de begane grond. Door deze unieke verbondenheid met Herman Brood kan het hotel met recht het Art Hotel van Amsterdam worden genoemd.

WestCord Art Hotel Amsterdam ligt op 10 minuten afstand met het openbaar vervoer van de binnenstad van Amsterdam. Naast de nieuwe brasserie biedt het hotel een lounge terras met buitenbar, een openbaar openluchtzwembad, 190 drie- en viersterren kamers en vergaderzalen.

WestCord Hotels
WestCord Art Hotel Amsterdam is onderdeel van WestCord Hotels B.V., een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden en Delft en op de Waddeneilanden Vlieland, Ameland en Terschelling. Zie voor meer informatie:
www.westcordhotels.nl
www.facebook.com/westcordhotels
www.twitter.com/westcordhotels





WestCord Hotels