Gemeente Breda

Asfalteren Steenen Hoofd

De Gemeente Breda start, als de weersomstandigheden het toelaten, op donderdag 28 april om 18.00 uur met asfalteringswerkzaamheden aan het Steenen Hoofd. Op vrijdagmorgen 29 april omstreeks 5.00 uur zijn de werkzaamheden afgerond en gaat de weg weer open.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het Steenen Hoofd afgesloten voor alle verkeer. Ook vanuit de Kalshoven is het Steenen Hoofd niet bereikbaar. Vanaf 21.00 uur is de westbaan van de Konijnenberg (richting centrum) afgesloten. Met borden wordt een omleidingsroute via de Riethil aangegeven. De oostelijke rijbaan (richting Moerlaken) blijft gewoon open.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente is er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar probeert dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Smits van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 93 56. U kunt ook een e-mail sturen naar gh.petter@breda.nl.
Vragen aan de gemeente?
Formaat: 22-04-2011
Formaat: 22-04-2011
Breda pakt brandweerkazerne in met kunststof vangnetten

Het college van burgemeester en wethouders van Breda heeft besloten de brandweerkazerne aan de Tramsingel `in te pakken' met kunststof van... 0 reacties
Twitter Facebook Hyves
21Apr