Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

-Nieuwe generatie facilitaire dienstverleners erg succesvol- 40 procent omzetgroei voor D&B The Facility Group

Amsterdam, 28 april 2011 ­ Facilitair specialist D&B The Facility Group, heeft in 2010 wederom een sterke groei gerealiseerd. In tegenstelling tot de meer traditionele facilitaire organisaties heeft D&B haar omzet in 2010 met 40 procent zien groeien ten opzichte van 2009. De gemiddelde jaarlijkse groei van de jonge facilitair dienstverlener in de afgelopen drie jaar komt daarmee op 30,2 procent.

De continue groei van D&B The Facility Group is vooral te verklaren door de groei in de uitbesteding van gastvrouw- en receptiediensten, securityhost services en facility management op hoog niveau. Bas Hertz, Group director en oprichter van D&B The Facility Group: 'Veel organisaties zijn ontevreden over het huidige niveau van hun facilitaire dienstverlening. Ze zijn op zoek naar vernieuwing en hoogwaardige 5-sterrenniveau dienstverlening. Organisaties hebben gastvrijheidsbeleving hoog in het vaandel staan en stappen over naar dienstverleners die dit kunnen realiseren. Met name de nieuwe generatie facilitair dienstverleners blijkt goed in te springen op de snel veranderende omstandigheden in de markt. Klanten willen uitbesteden, maar dan wel aan partners die meedenken en meebewegen met de klantorganisatie, nieuwe, frisse en innovatieve ideeën hebben en in staat blijken de klant en haar medewerkers verregaand te ontzorgen.' Uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire diensten is nog steeds een opwaartse trend. Organisaties streven naar maximale focus op de eigen core business. Overige kennisrijke of arbeidsintensieve onderwerpen worden meer en meer uitbesteed. Dit maakt de organisatie flexibeler, maar ook blijkt dat uitbesteding uiteindelijk kan resulteren in kostenreducties. D&B The Facility Group verwacht dan ook de komende jaren een jaarlijkse groei van 25 procent te realiseren.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is gevestigd in Amsterdam. Als integraal facilitair specialist biedt zij, naast de inzet van facilitair management en inkopers, o.a. receptie- en beveiligingsdiensten, mailroom- en reprodiensten en handymen services. Binnen de groep zijn inmiddels ruim 200 medewerkers werkzaam in Nederland.

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht