Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Andries Greiner nieuwe voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad

De Bedrijfskring Lelystad (BKL) draagt Andries Greiner voor als opvolger van Camiel Maenhout. De benoeming van Andries Greiner als voorzitter kan tijdens de algemene ledenvergadering van 31 mei a.s. worden bekrachtigd.

Het bestuur van de BKL en de commissie, belast met het vinden van een opvolger voor de scheidende voorzitter Camiel Maenhout, is tot de conclusie gekomen dat Andries Greiner de ideale kandidaat is voor de functie.

Andries Greiner(63) is sinds 2003 gedeputeerde economische zaken/beroeps- en hoger onderwijs bij de provincie Flevoland. Ook was hij directeur van het IVIO en voorzitter van de Kamer van Koophandel Flevoland. Uit de lange lijst van onbezoldigde nevenfuncties (bij o.a. VNO-NCW Midden, OMFL, Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel) blijkt zijn betrokkenheid en interesse in het bedrijfsleven en de provincie.

Andries Greiner, CDA-er, muziekliefhebber, schrijver voor Amnesty International, sociaal bewogen, hart voor Flevoland, dit alles en meer zorgen ervoor dat hij de komende jaren voor de BKL een uitstekende voorzittersrol kan vervullen.