Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Hilversum, 28 april 2011

Vernieuwde website: www.mco.nl
Gratis downloads, complete concertagenda en het laatste nieuws

Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) heeft vanaf vandaag een vernieuwde website: www.mco.nl. Het MCO hoopt met de nieuwe site zijn publiek en luisteraars beter op de hoogte te kunnen houden van de laatste ontwikkelingen rond het voortbestaan van de omroepensembles: het Radio Filharmonisch Orkest, de Radio Kamer Filharmonie, het Groot Omroepkoor en het Metropole Orkest en de andere geledingen van het MCO: de Muziekbibliotheek en MCO Educatie. Wie zich registreert voor de nieuwsbrief, ontvangt enkele gratis downloads van onder meer de Derde Symfonie van Anton Bruckner zoals deze op 16 april jl. klonk tijdens de NTR ZaterdagMatinee in het Concertgebouw Amsterdam onder leiding van Jaap van Zweden, chef-dirigent van het Radio Filharmonisch Orkest.

De nieuwe website biedt naast gratis downloads verder onder meer:
* Een complete concertagenda van de MCO-ensembles in dit seizoen en in het seizoen 2011-2012, inclusief uitzendschema's op radio, televisie en internet;
* Een audioplayer met een 24-uurs audiostream van cd-opnames door de MCO-ensembles;
* Een gastcolumn die de eerste keer wordt geschreven door Rutger Hamelynck, Head of Sponsorships ING Group;
* Het laatste nieuws over de politieke, maar vooral ook alle muzikale ontwikkelingen rond het MCO.

In de aanloop naar de politieke besluitvorming in juni a.s. zal het MCO op verschillende manieren nog regelmatig van zich laten horen. Wie zich registreert voor de nieuwsbrief, is als eerste op de hoogte.

HET MUZIEKCENTRUM VAN DE OMROEP: ELKE DAG LIVE OP RADIO, TELEVISIE EN INTERNET



Ingezonden persbericht