Ingezonden persbericht


Persbericht

Alkmaar, 28 april 2011

Vierdaagse met collega's nu ook in twee dagen te beleven


- Nieuw business concept Plus Wandel4Daagse Alkmaar -

Tijdens de Plus Wandel4Daagse Alkmaar wordt een nieuw concept voor bedrijven geïntroduceerd: het Business Wandel Arrangement. Dit arrangement geeft werknemers van bedrijven de mogelijkheid om mét elkaar de hele vierdaagse te volbrengen. Daarnaast kan men dit jaar voor het eerst ook kiezen voor een tweedaags arrangement. Doordat werknemers dan slechts één vrije dag op hoeven te nemen, wordt de drempel om deel te nemen aan de vierdaagse lager. Werknemers krijgen zo de mogelijkheid om te genieten van een afwisselende route over 8,5 - 15 of 25 km en de unieke sfeer van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar te beleven.

Bedrijven vinden het steeds belangrijker, om hun werknemers gezond en fit te houden. Sportende werknemers zijn goud waard voor bedrijven. Bewezen is namelijk dat door sporten de arbeidsproductiviteit omhoog gaat. De wandelsport is dan een goede keuze. Vanwege de laagdrempeligheid is de sport toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Wandelen met collega's is bovendien een uitstekende teambuildingactiviteit. Een goed gesprek tijdens het wandelen versterkt de onderlinge contacten.

In 2008 werd tijdens de vierdaagse van Alkmaar de Business Wandel Estafette geïntroduceerd. Het vernieuwde concept speelt in op de wens van bedrijven om niet in estafettevorm, maar juist mét elkaar te lopen. Zo wordt nu vier of twee dagen gezamenlijk gewandeld, waarbij het Business Wandel Arrangement vele extra's biedt voor werknemers. Met dagelijks een lunch onderweg, massagemogelijkheden bij de start en finish en het speciale Jubileumshirt voor elk teamlid, worden de werknemers flink in de watten gelegd.

Inschrijven voor het Business Wandel Arrangement over vier of twee dagen kan nog t/m zondag 29 mei. Er kan worden gekozen uit drie afstanden: 8,5 - 15 en 25 km. Kijk voor meer informatie op www.pluswandel4daagsealkmaar.nl.

Noot aan de redactie (