Ingezonden persbericht


Hellendoorn, 28 april 2011

PERSBERICHT

Avonturenpark Hellendoorn start zoektocht naar
tovenaar en jonkvrouw
voor familie stuntshow Excalibur

De familie stuntshow EXCALIBUR gaat deze zomer in première in Avonturenpark Hellendoorn. Dappere paarden, stoere ridders en spannende stunts: EXCALIBUR laat jong en oud op het puntje van hun stoel zitten! De show bestaat uit een gevarieerd gezelschap van nationale en internationale castleden en speciaal getrainde stuntpaarden. Om het team compleet te maken is Avonturenpark Hellendoorn nog op zoek naar tovenaar Merlijn en jonkvrouw Sanne. Is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatie naar Avonturenpark Hellendoorn en wie weet schitter jij deze zomer in deze originele familieshow. Geïnteresseerde acteurs dienen aan het volgende profiel te voldoen: Profiel jonkvrouw Sanne - `Meisje', vriendin van hoofdrolspeler Tim - Leeftijd 18+ - Vloeiend Nederlands (live gesproken) - Sportief - Geen hoogtevrees - Acteerervaring is een pré - Acrobatisch vermogen is een pré Profiel tovenaar Merlijn - `Oude', wijze man - Leeftijd bij voorkeur 40+, maar mag ook jonger - Vloeiend Ned erlands (live gesproken) - Sportief - Geen hoogtevrees - Acteerervaring is een pré - Acrobatisch vermogen is een pré

De show wordt opgevoerd van 9 juli tot en met 4 september 2011. Acteurs dienen beschikbaar te zijn van 15 juni tot en met 4 september 2011. Geïnteresseerden kunnen hun motivatiebrief en CV (met vermelding van hobby's en sport) voor zaterdag 7 mei a.s. sturen naar auditie@avonturenpark.nl. Audities vinden op 14 en 15 mei plaats in het park. Per dag wordt de show 2 tot 5 keer opgevoerd (afhankelijk van de drukte in het park) voor 800 gasten per show. De internationale cast bestaat uit stuntacteurs afkomstig uit verschillende landen.

Over Excalibur In de zomer van 2011 presenteert Avonturenpark Hellendoorn de spannende en unieke stuntshow `Excalibur'. Een show boordevol stoere ridders, dappere paarden, spectaculaire stunts en special effects. Tim en Sanne ontdekken de ruïne van een oud kasteel. Door het uitspreken van een oude spreuk komt de legende van het zwaard Excalibur tot leven. En daarmee ontwaakt een wereld van stoere ridders en magische tovenaars. In de strijd tussen goed en kwaad wordt de moed van de tieners op de proef gesteld. Avonturenpark Hellendoorn Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het park ligt op de Sallandse Heuvelrug en telt ruim 30 attracties en shows. Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 22 april t/m 30 oktober 2011. De entreeprijs is 20,50 en kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen ges loten. Kijk voor een overzicht van prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu. Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van zeven vrijetijdsparken. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep. Samen ontvingen deze parken in 2010 ongeveer 1,6 miljoen bezoekers.