Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 28 april 2011

I amsterdam one-stop-shop voor Koninginnedag

Online alle informatie met een heuse mash-up page

Op http://now.iamsterdam.com, de speciale oranje versie van I amsterdam.com, kunnen alle Amsterdammers, expats en toeristen zien wat er op Koninginnedag te doen is in de stad. Zo vind je er de weersverwachting voor 30 april, alle ins en outs over de beste feestjes, er is een live webcam-verbinding met de Dam en doormiddel van korte berichtjes en foto-uploads houden Amsterdammers je op de hoogte van hun Koninginnedagplannen.

Mobiel oriënteren kan gemakkelijk vanaf 29ste via http://m.iamsterdam.com. Op deze gloednieuwe mobiele site vind je naast een uitgebreide Koninginnedagagenda actuele informatie over een selectie aantrekkelijke attracties en locaties en waar deze te vinden zijn. Tevens is er een handig overzicht van alle gratis WiFi spots in de stad.

Oranje outfit
Ook de Amsterdamse kroegen kleurden de afgelopen weken oranje. Als voorproefje op Koninginnedag is in samenwerking met Boomerang Cards de I amsterdam bril verspreid. Mensen kunnen met bril op een portetfoto maken en deze, voorzien van #koninginnedag of #queensday, posten op http://now.iamsterdam.com.

De mensen die geen oranje bril hebben weten te bemachtigen, of wiens outfit nog niet oranje genoeg is, kunnen hun Koninginnedag outfit alsnog compleet maken met een oranje I amsterdam shirt bij een van de VVV kantoren.