Eerste paal geslagen recreatiewoningen Bodelaeke (Giethoorn)


GIETHOORN, 20110428 -- Donderdagmiddag 21 april is de eerste paal geslagen van de recreatiewoningen op Bodelaeke, een prestigieus project in Giethoorn. De eer was aan wethouder en locoburgemeester de heer Greven van de Gemeente Steenwijkerland. Hiermee is het officiële startschot gegeven voor de bouw van de eerste fase van vijftig recreatiewoningen. De eerste opleveringen zijn dit najaar gepland. Op http://www.bodelaeke.nl is de bouw via live webcam beelden te volgen.

In het afgelopen anderhalf jaar is het gebied bouwrijp gemaakt en heeft Natuurmonumenten samen met de Dienst Landelijk Gebied gewerkt aan de aanleg van nieuwe natuur. In totaal worden hier 191 recreatiewoningen gerealiseerd in zeven types. Vrijwel allemaal op de zon gericht, op ruime percelen aan brede watergangen, met een aanlegplaats vanaf twaalf meter in eigen water. Het karakteristieke Giethoorn keert onmiskenbaar terug in de architectuur van Bodelaeke.

Succesvolle verkoop
Sinds de lancering van het project, is er continu veel aandacht geweest voor Bodelaeke. De interesse vanuit de markt komt grotendeels voort uit de unieke locatie in combinatie met de uitzonderlijke architectuur van de woningen. Sinds de opening van het indrukwekkende verkoopcentrum op de projectlocatie heeft Vakantie Makelaar veel enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen. Inmiddels is de verkoop van de tweede fase in volle gang, maar geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven voor een recreatiewoning.

Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is dé specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland.