Gemeente Asten welkom tijdens Koninginnedag

Gedecoreerden van harte welkom tijdens Koninginnedag

Vanuit het Oranjecomité Asten en de gemeente Asten is twee jaar geleden het idee ontstaan om alle gedecoreerden uit onze gemeente bij elkaar te brengen op Koninginnedag. Beide jaren was dit een groot succes! Ook dit jaar zijn alle gedecoreerden weer van harte welkom.

Alle gedecoreerden zijn, met hun opgespelde onderscheiding, van harte welkom op 30 april a.s. De bijeenkomst begint om 12.00 uur aan de Marktzijde van het gemeentehuis. Voor u en uw partner zijn stoelen gereserveerd en wij verzoeken u om tussen 11.30 en 11.45 uur aanwezig te zijn.

Na het welkomstwoord door burgemeester J. Beenakker en de heer S. Brok, voorzitter van de Stichting Toeristisch Huis Asten, volgt de vendelgroet door het Sint Joris gilde.

Vervolgens bent u van harte welkom om in de hal van het gemeentehuis een hapje en drankje te nuttigen. Partners zijn bij deze bijeenkomst ook van harte uitgenodigd.

Wilt u als gedecoreerde aanwezig zijn tijdens deze dag? Geef u dan, eventueel samen met uw partner op bij mw. A. Frerichs van de Gemeente Asten. Tel. (0493) 671 319 of per mail: a.frerichs@asten.nl.