Gemeente Breda

Inzameling plastic wegwerpglazen tijdens Koninginnedag 2011 Tijdens Koninginnedag 2011 worden door de horeca veel plastic wegwerpglazen gebruikt.
Door de goede ervaring met de inzameling tijdens carnaval 2011 is in samenwerking met de Wandelerij besloten om ook voor Koninginnedag 2011 hetzelfde inzamelsysteem te hanteren.

Voor de goede orde wijzen wij u er nogmaals op dat u ook tijdens Koninginnedag het bedrijfsafval niet na sluitingstijd op de openbare weg mag plaatsen. De politie en afvalwachten treden verbaliserend op. Behalve een boete komen ook de opruimkosten altijd voor rekening van de vervuiler.

Speciale inzameling Wandelerij Koninginnedag 30 april 2011

Op Koninginnedag staat er in de ochtend weer een inzamelvoertuig klaar om het restafval en de plastic glazen mee te nemen. U kunt uw afval brengen naar één van de vier standplaatsen.

Leden van de Wandelerij ontvangen hiervoor van de Wandelerij speciale aanbiedkaarten. Tegen inlevering van deze kaarten kunt u het afval en de plastic glazen afgeven bij onze inzamelaars.

De inzet van het inzamelvoertuig wordt volledig betaald door de Wandelerij. De verwerkingskosten komen voor rekening van de aanbieders van het afval. Voor de plastic glazen worden uiteraard geen verwerkingskosten in rekening gebracht.

Leden van de Wandelerij die klant zijn van Afvalservice betalen voor de verwerking van het restafval een speciaal tarief van EUR 10,00 per aanbieding.

Klanten van Afvalservice die geen lid zijn van de Wandelerij kunnen ook restafval en plastic glazen aanbieden op vertoon van de BAB-pas.

Dit kost EUR 20,00 per aanbieding. De aanbieding wordt geregistreerd middels de BAB-pas.