Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPETTEREND AVONTUUR TIJDENS MEIVAKANTIE IN EXPEDITIE ECODROME ZWOLLE

Volop activiteiten op en onder water van 30 april tot en met 15 mei

Zwolle, maandag 4 april 2011 - In de meivakantie (van 30 april tot en met 15 mei) stappen bezoekers van Expeditie Ecodrome Zwolle van het ene wateravontuur in het andere. Ze kunnen fossielen uit de onderwaterwereld van Haerst vinden en komen erachter hoe het leven op het schip van Darwin er uitzag. Ook een spannende tocht over het water in een Waterball mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan het themapark. Daarnaast is ook de foto-expositie 'Sta versteld van Westerveld' te bezichtigen.

In de meivakantie beleven jonge avonturiers in Expeditie Ecodrome Zwolle volop wateravonturen. In de Monstertunnel kunnen kids op zoek gaan naar eigenaardige waterdieren en in een avonturenkano kunnen zij door het moeras peddelen. De nabijgelegen fossielenvindplaats Haerst toont deze vakantie fossielen van 10.000 tot miljoenen jaren oud in Expeditie Ecodrome Zwolle, zoals overblijfselen van de mammoet. Ook kunnen kids zich uitleven in enorme Waterballz, waarmee ze een (in)spannende tocht over het water kunnen maken. Met de nieuwe 'ExPODitie' hoeven bezoekers niets te missen. Deze audiotour leidt hen door het themapark en brengt avonturiers extra plezier bij de ontdekkingen op en onder water.

Foto-expositie 'Sta versteld van Westerveld'
Tijdens de meivakantie is tevens de foto-expositie 'Sta versteld van Westerveld' te zien. Fotografen Anne, Gerrit en Jan-Pieter Reitsma hebben in de afgelopen jaren het Westerveldse bos in al haar facetten vastgelegd. Een deel van dit verrassende beeldmateriaal wordt in deze expositie samengebracht. Kijk voor meer informatie op www.ecodrome.nl.
---