Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 30-04-2011

Politie arresteert 14-jarige jongen die in Etten-Leur met mes zwaait

BREDA: De politie heeft vrijdagavond rond 20.15 uur een 14-jarige jongen uit Etten-Leur aangehouden wegens mishandeling en bedreiging. De knul zou kort daarvoor op de Van 't Hoffstraat met een keukenmes op een 15-jarige plaatsgenoot hebben ingestoken. Daarop rende het slachtoffer hard weg en ging de verdachte achter een andere jongen aan. Kort daarna probeerde de 15-jarige jongen het mes af te pakken, samen met enkele andere jongeren. Daarbij raakte hij lichtgewond aan zijn hand. Het lukte het mes af te nemen en de politie te bellen. De verdachte is meegenomen naar het bureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De aanleiding van het incident zou kunnen liggen in een ruzie over een al dan niet ontvreemde mobiele telefoon.

Koninginnenacht in Breda redelijk rustig verlopen

BREDA: De avond en nacht voor Koninginnedag - Koninginnenacht - is in het centrum van Breda redelijk rustig verlopen. Agenten meldden enkele opstootjes zonder grote gevolgen in een drukke binnenstad. Door enkele fikse regenbuien kwam de stapavond ook wat laat op gang. Er werden twee aanhoudingen verricht; een 21-jarige Bredanaar vernielde een pop bij een kroeg aan de Visserstraat en een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats stond gesignaleerd voor diverse strafbare feiten.

Overval tankstation Doornboslaan in Bureau Brabant

BREDA: Het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 2 mei aandacht aan een overval op een tankstation aan de Doornboslaan. Een man met een vuurwapen liep maandag 28 maart 2011 de shop binnen en bedreigde de aanwezige medewerker. Hij eiste geld, maar de medewerker is niet bang uitgevallen en jaagt de overvaller en twee kompanen de shop uit. Er zijn camerabeelden van de overval die in Bureau Brabant getoond worden. De uitzending is maandag 2 mei om 18.00 uur en wordt daarna herhaald tot dinsdagmiddag.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 30-04-2011 10:16 | © Regio Midden en West Brabant |