Oranje Muziekspektakel aan de Trekvliet

Koninginnedag, zaterdag 30 april is er vanaf 13.00 uur een muziekspektakel bij Grand Café De Conckelaer. Dit muziekspektakel vindt plaats op en om het water van de Trekvliet bij de Geestbrug. Genieten van diverse artiesten kan vanaf een terrasboot of de waterkant.

Genieten voor iedereen
Naast dit muziekspektakel is er genoeg te eten en te drinken. De muziekliefhebbers komen volop aan hun trekken en er is een springkussen voor de kinderen. 's Avonds gaat binnen het feest nog tot laat door, dus bij de Conckelaer zit iedereen de hele dag goed!

Pendeldienst

Stichting De Ooievaart / De Vlietvaart organiseert in samenwerking met Grand Café De Conckelaer een pendeldienst. Deze pendeldienst vaart over de Vliet tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk en voorziet in de behoefte om Koninginnedag op meer dan één locatie mee te kunnen maken. Het betaalbewijs van de pendeldienst kan ingewisseld worden voor een biertje of een frisje bij Grand Café De Conckelaer.

Programma:

13.00-13.30: Aanvang en opening

13.30-14.30 uur: Mixed Emotions

Deze achtpersoons coverband met twee virtuoze zangeressen spelen van Anouk tot Joe Cocker en van de Dijk tot Brian Adams.

15.00-16.00: De Règâhs (de reigers)

Deze Haagse flamingogroep maakt humoristische en zonnige muziek. Inmiddels is deze groep ook landelijk bekend.

16.30-17.30: Mooie Meneren

Deze band speelt een repertoire met covers van vroeger tot nu en maakt van elk feest een succes.

De optredens zullen omlijst worden door de conckelaer-huis troebadour en singer song writer "Roep". Als hekkensluiter zal Dj Leesbril (Mink) zijn muziekkeus weer over de menigte uitstorten.

Informatie:
Kijk op www.conck.nl voor informatie.