Gemeente Wassenaar

Koninginnedag Zaterdag 30.4

KINDERVRIJMARKT

"DE kindervrijmarkt vindt plaats op" het marktterrein gelegen aan de Berkheistraat. Deelnamekaarten voor deze kindervrijmarkt zijn alleen voor leden op woensdag 20 april van 14.00 tot 16.30 op vertoon van de lidmaatschapskaart af te halen bij: Voorham, Verf & Wand - v. Hogendorpstraat alwaar bestuursleden van W.O.V. aanwezig zullen zijn voor uitgifte van deze kaarten.

Er zal slechts 1 kaart per gezin verstrekt worden. Alleen met een genummerde deelnamekaart ben je verzekerd van een plaats. Er zijn 180 kaarten beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent. Men kan zich ter plaatse ook aanmelden als lid van de Wassenaarse Oranje Vereniging.

Bij inlevering van deze kaart bij de stand van W.O.V. ontvang je een ballon waaraan je een kaartje, voorzien van naam en adres, kunt vastbinden. De ballon die.... de grootste afstand overbrugt.... en waarvan de kaart wordt teruggestuurd, krijgt een prijs. Ook zijn er bij deze stand losse ballonnen, à EUR 1,50 te koop, die ook meedingen naar een prijs indien opgelaten op de vrijmarkt.

NIET toegestaan zijn commerciële verkopen door particulieren en bedrijven t.b.v. goede doelen, instellingen e.d. uitgezonderd zijn zij die hiervoor schriftelijke toestemming hebben van de Wassenaarse Oranje Vereniging.

Het bestuur van de Oranjevereniging verzoekt de deelnemers aan de kinder- vrijmarkt om aan het einde van de markt hun spullen op te ruimen en wat niet mee gaat in de container, naast de keetwagen bij de scouting stand, te deponeren. Dit scheelt ons zo maar 2 uur werk.
* 18 april 2011