Gemeente Anna Paulowna

Opening Bloemendagen zaterdag 30 april op Sluisplein

Rood wit blauwe ballonnen kiezen het luchtruim
De opening van de Bloemendagen 2011 is zaterdag 30 april op het plein van winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. Tussen de gezellige drukte van Koninginnedag door, gaan om 12.00 uur maar liefst 500 ballonnen de lucht in.
Â

Tussen 11.30 en 12.00 uur is het extra gezellig op het Sluisplein. Als de kinderrommelmarkt op zijn einde loopt verzamelen de kinderen zich op het plein om een rood, wit of blauwe ballon op te laten. Dit is tevens de officiële opening van de 59e editie van de Bloemendagen in Anna Paulowna. De ballonnen zijn voorzien van kaartjes. Degene van wie de ballon het verste komt en gevonden wordt voor 22 mei 2011, wint natuurlijk een prijs. Deze ballonnenwedstrijd wordt gesponsord door de BBL Company.

Â

Prijsuitreiking mozaieken
's Avonds is de traditionele prijsuitreiking van de Bloemendagen 2011. Welke mozaiek wordt dit jaar Nederlands Kampioen? Omdat in café restaurant Bloemenlust het Koninginnebal is, wordt de avond dit jaar gehouden in het Wapen van Holland aan de Stationsweg in Anna Paulowna. De deelnemers zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom.