Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 30-04-2011

Roosendaler (30) mishandelt plaatsgenoot bij verkeersruzie

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagavond rond 20.30 uur een 30-jarige Roosendaler aangehouden wegens mishandeling. Dat gebeurde op een parkeerplaats aan de Laan van Bergehenegouwen waar de verdachte kort daarvoor een 26-jarige plaatsgenoot had geslagen. Aanleiding daarvoor was kennelijk een verkeersruzie. De 30-jarige verdachte werd meegenomen naar het bureau.

Koninginnenacht Bergen op Zoom/Roosendaal redelijk rustig verlopen

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL: De avond en nacht voor Koninginnedag - Koninginnenacht - is in de centra van Bergen op Zoom redelijk rustig verlopen. Agenten meldden enkele opstootjes zonder grote gevolgen. Door enkele fikse regenbuien kwam de stapavond ook wat laat op gang.

In Bergen op Zoom werd een 34-jarige Bergenaar in de Fortuinstraat aangehouden, hij wilde niet luisteren naar de politie toen agenten hem vroegen te vertrekken bij een opstootje. Op het bureau bleek hij nog enkele zakjes harddrugs bij zich.

Twee jongens uit Roosendaal (16 en 19 jaar) werden in de Molenstraat in Roosendaal aangehouden wegens dealen. Zij verkochten een zak weed aan twee Belgen. Beide verdachten werden op het bureau ingesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 30-04-2011 13:25 | © Regio Midden en West Brabant |