Ingezonden persbericht


Persbericht

Eerste namen bekend Oranjepop Nijmegen

Het festivalseizoen in Gelderland wordt dit jaar weer knallend geopend op Oranjepop in Nijmegen. Op 30 april wordt het hunnerpark om 13.30 geopend voor iedereen die zijn koninginnedag op een muzikale manier wil invullen.

Oranjepop biedt dit jaar een muzikale ontdekking voor meer dan 10.000 mensen. Twintig frisse bands zijn verdeeld over drie verschillende podia. We zijn verheugd om de eerste zes namen bekend te maken.

Ook dit jaar bestaat de programmering weer uit een spannende mix tussen regionaal, nationaal en internationaal talent. Tussen 13.30 en 24.00 kan het publiek onder meer genieten van The Heavy (UK), Krach, Lea, Bertolf, The Tunes en Jungle By Night. Naast het hoofdpodium en de bekende Tipi met intieme akoestische optredens wordt Oranjepop uitgebreid met een tweede podium voor regionaal talent.

Oranjepop opent op 30 april traditioneel het Gelderse festival seizoen en vijf dagen later zal op hetzelfde terrein voor de eerste keer een groots opgezet bevrijdingsfestival plaatsvinden.


2011 belooft een mooi jaar te worden voor de festivalgangers. Te beginnen op Koninginnedag in het Nijmeegse Hunnerpark bij Oranjepop.

Oranjepop Nijmegen

30 april
www.Oranjepop-nijmegen.nl