Lefier



Uitnodiging inloopbijeenkomst 2e fase winkelcentrum Emmermeer

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de nieuwbouw van de 2e fase van het winkelcentrum Emmermeer. Tijdens een inloopmarkt op dinsdag 3 mei van 16.00 tot 20.00 uur kunnen omwonenden en andere belangstellenden zich in de Meerstede laten informeren over de plannen.

Emmermeer, daar zit muziek in!
Onder dit motto hebben we in 2008 de 26 koopappartementen Sopraan en 27 huurappartementen Alt opgeleverd. Hiermee is de 1e fase van dit project afgerond. We zijn nu druk met de voorbereidingen van de 2e fase van het project. De bouw van een 2e toren met
34 huurappartementen.

inloopbijeenkomst
Omwonenden en andere belangstellenden willen wij graag de gelegenheid geven om de plannen voor de 34 huurappartementen te bekijken. Dat kan tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 3 mei. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij de plannen op grote informatiepanelen. Op deze manier krijgt u een goede indruk hoe de 2e toren in het winkelcentrum er uit gaat zien. Een team van Lefier medewerkers staat voor u klaar om een toelichting te geven en al uw vragen te beantwoorden.