De @Leisure Group lanceert Vakantieparkenineuropa.nl

Persbericht van @Leisure NH

Voor iedereen die online makkelijk een vakantiepark wil boeken, heeft de @Leisure Group (o.a. Belvilla en EuroRelais) de website Vakantieparkenineuropa.nl gelanceerd. Uit recent onderzoek onder hun huidige klanten is gebleken dat de 'parkenboeker' vooral wil kunnen zoeken op thema of op faciliteiten. De nieuwe website is optimaal ingericht om makkelijk en snel het ideale park te kunnen vinden.

"Onze klanten (48%) geven aan dat voorzieningen doorslaggevend zijn voor de keuze van een bepaald park", vertelt Guido Janse (Sourcing manager holidayparcs). "Op Vakantieparkenineuropa.nl is hier eenvoudig op te selecteren. We hebben gekozen voor een nieuwe manier van zoeken. De focus ligt op het park, waarna binnen het park de verschillende typen accommodaties kunnen worden bekeken. Door het gebruik van themablokken vindt men makkelijker het ideale vakantiepark. Verder gebruiken we veel beeld en is de boekingsmodule zeer eenvoudig." Uit het onderzoek bleek ook dat de klanten het liefst via internet een vakantiepark boeken. Hoofdredenen hiervoor zijn de snelheid, het eenvoudig boeken en de beschikbare informatie.

Over de @Leisure Group
De @Leisure Group is marktleider in de Benelux en één van de grootste spelers op de Europese markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Onder deze holding vallen consumentenmerken als Belvilla, EuroRelais, Ardennes Relais, Jules Villas en CityTrips-europe. In totaal werken circa 160 medewerkers op de kantoren in Heerhugowaard, Eindhoven, Hamburg, Keulen, Kitzbühel en Ibiza.

Links:
http://www.vakantieparkenineuropa.nl



Razende Robot Reporter