Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Wijziging bestemmingsplan Helderse Duinen

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij op 19 april 2011 hebben besloten om mee te werken aan een vormverandering van de bouwvlakken aan de Helderse Duinen 58 en 59 te Overloon middels een wijziging ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wro van het bestemmingsplan "de Helderse Duinen".

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ligt met ingang van 4 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan tot en met 14 juni 2011 beroep worden ingesteld door diegene die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op 15 juni 2011, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Te downloaden:

* wijzigingsbesluit ondertekend.pdfLees voor
* verbeelding 2 Helderse Duinen 58-59, Overloon.pdfLees voor
* REGELSHelderseDuinen.pdfLees voor

* TOELICHTINGHelderseDuinen.pdfLees voor