Strato Nederland in een nieuwe jas

Persbericht van PR Newswire

BERLIJN, May 3, 2011 /PRNewswire/ -- Vandaag presenteert Strato de website http://www.strato.nl in een nieuw design. Met deze nieuwe jas viert Strato in stijl haar vijfde verjaardag op de Nederlandse markt. Op de nieuwe website hebben modellen plaatsgemaakt voor klanten met hun ervaringen, en is het logo opgefrist. De Stratokleuren blauw en oranje blijven ook in het nieuwe ontwerp behouden.
Voor ieder product heeft de website een eigen klant die over zijn of haar uitstekende ervaringen met Strato vertelt. Ieder testimonial wordt met een foto en een citaat getoond, daarnaast vindt men ook het webadres van deze klant.
"Strato hecht grote waarde aan de reacties van haar klanten", aldus Damian Schmidt, directievoorzitter van Strato. "Wij zijn trots op deze positieve klantervaringen die de innovatieve producten van Strato prachtig vertolken."
Het nieuwe, frisse design van de website maakt navigeren overzichtelijk en intuitief. En niet alleen op de website is het ontwerp aangepast. Vanaf begin mei zijn de testimonialfoto's ook te vinden in advertenties en online uitingen.
Meer over het nieuwe websiteontwerp en actuele aanbiedingen op http://www.strato.nl.
Noot voor redactie /

Razende Robot Reporter