Gemeente Noordwijkerhout


Rectificatie Verkeersbesluit Mossenest 2

In het Noordwijkerhouts weekblad van 26 april is het verkeersbesluit van Mossenest 2 en de Via Nova als verkeersbesluit Rusthof aangekondigd. Hierbij de juist omschrijving.
Op 5 april 2011 heeft het college ingestemd met de verkeersmaatregelen voor de in aanbouw zijnde woonwijk Mossenest 2 en de randweg Via Nova. De maatregelen bestaan onder andere uit het instellen van een 30 km/h-zone, het instellen van een parkeerverbodszone, het instellen van eenrichtingsverkeer in een aantal straten en het instellen van verplichte (brom)fietspaden in de wijk en langs de Via Nova.

Inzien en bezwaar

Het volledige verkeersbesluit ligt van 27 april 2011 tot 8 juni 2011 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Herenweg 4 in Noordwijkerhout. Tot 8 juni 2011 kunnen belanghebbenden tegen het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. Ook kunnen zij, in samenhang met de indiening van een bezwaar¬schrift, de Voorzieningenrechter van de Arrondisse¬ments¬rechtbank in Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag, om het treffen van een voorlopige voorziening verzoeken. De president kan een voorlopi¬ge voorziening treffen als onver-wijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.