Projectontwikkelaar 3W


3W New Development:projectontwikkelaar gaat zelfstandig verder

Maastricht, 3 mei 2011

Met ingang van 1 juni 2011 gaat de managementorganisatie van 3W zelfstandig verder onder de naam 3W New Development. De nieuwe aandeelhouders Meuwissen Management bv en Kijabo Vastgoed bv gaan verder met de bedrijfsactiviteiten, gebaseerd op de kennis en knowhow van de projectontwikkelaar uit Maastricht. ING RED is geen eigenaar meer van het nieuwe 3W New Development en heeft geen financiële betrokkenheid bij de nieuwe vennootschap.

Jaco Meuwissen, aandeelhouder en algemeen directeur 3W New Development:

We gaan zelfstandig verder, omdat we geloven in de toegevoegde waarde van onafhankelijke ontwikkelaars binnen de sterk veranderde vastgoedmarkt. We geloven in de meerwaarde van ontwikkelaars met kennis van concepten, processen èn het vermarkten van deze ontwikkelingen. Daarmee zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet en gaan we naast de projecten voor onze bestaande opdrachtgevers, nieuwe opdrachten aanpakken.

De focus van 3W New Development blijft liggen op het ontwikkelen van winkelprojecten en (binnen)stedelijke, multifunctionele projecten. Het bedrijf fungeert hierbij nadrukkelijk als partner voor een range aan partijen met vraagstukken op het gebied van projectontwikkeling. Als werkveld is 3W New Development actief binnen heel Nederland. De organisatie van 3W blijft intact, de ervaren staf vertegenwoordigt de disciplines projectontwikkeling, projectmanagement, verhuur, research en marketing.
Door deze opzet kan 3W het totale proces van projectontwikkeling in-huis managen.

Opdrachtgevers en overdracht projecten
VolkerWessels BVGO/ Bouwbedrijven Jongen neemt een deel van de projecten van ING RED, de huidige eigenaar van 3W Vastgoed bv over. Het betreft de volgende projecten: uitbreiding Woonboulevard Heerlen, centrumplan Brunssum, Geulhal en Villa Via Nova Valkenburg, Dobbelsteen Sittard, Mosa Porselein Maastricht, Melickerveld/ Leigraaf Roermond, plus een aantal grondposities.
Met betrekking tot het project winkelcentrum Stein ontstaat een samenwerkingsverband met Kijabo Vastgoed bv. Daarnaast is Kijabo Vastgoed bv voor 100% opdrachtgever voor de uitbreiding van Huis- en Tuinboulevard Gardenz Geleen. 3W New Development is verantwoordelijk voor het uitvoerend ontwikkelaarschap van al deze projecten.

De resterende projecten blijven in handen van ING RED, aandeelhouder van 3W Vastgoed bv. 3W New Development blijft betrokken voor de ontwikkeling van de projecten Maasboulevard Venlo, De Luif Venlo, De Dominicaan Sittard, De Gouden Leeuw Venray, Beekpoort Weert met de Poort van Limburg.

Overige projecten
Ten slotte is 3W New Development actief voor opdrachtgever Delta Lloyd, met betrekking tot de projecten herontwikkeling winkelcentrum Brusselse Poort Maastricht en winkelcentrum Diemerplein Diemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 3W New Development, Jaco Meuwissen, telefoonnummer 043-366 77 00.

3W NEW DEVELOPMENT:PROJECTONTWIKKELAAR GAAT ZELFSTANDIG VERDER 03 | 05 | 2011