Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval

Publicatiedatum: 3-5-2011 14:34:43

BENNEKOM - De politie in Bennekom is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval, dat zich maandagmiddag 2 april voordeed rond half drie op de Heelsumseweg. Een 46-jarige vrouw uit Ede raakte daarbij gewond.

Het ongeval gebeurde toen een 46-jarige motorrijder uit Ede plotseling moest afremmen voor verkeer voor hem. Een achteropkomende bestelauto, bestuurd door een 31-jarige man uit Arnhem, botste er achterop doordat hij kennelijk te laat merkte dat de motorrijder moest remmen. Het slachtoffer wat erbij gewond raakte was de duopassagier van de motorrijder, de overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Wieldop
De motorrijder had verklaard af te moeten remmen door de plotselinge manoeuvre van een tot dusver onbekende taxichauffeur, die daarbij een wieldop verloor. De politie is op zoek naar de taxichauffeur of getuigen, die kunnen vertellen wie de taxichauffeur is geweest. Het zou gaan om een taxi van het merk Mercedes, vermoedelijk uit de A-klasse. Dat valt af te leiden uit de achtergebleven wieldop. De politie in Bennekom is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. (2011052226-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---