JetBlue Airways nieuwe partner van Icelandair

Persbericht van Icelandair Nederland

Amsterdam, 3 mei 2011 - JetBlue Airways en Icelandair zijn een samenwerkingsverband aangegaan om reizigers tussen Amerika en Europa beter te kunnen bedienen. Het biedt reizigers een unieke mogelijkheid om online één ticket te boeken voor JetBlue-en Icelandairvluchten om zo tot aan de eindbestemming slechts één keer in te checken.

JetBlue Airways, met de thuisbasis in New York heeft diverse bestemmingen in Amerika en het Caribisch gebied. Het is de grootste binnenlandse luchtvaartmaatschappij in Boston en New York met aan boord ruime lederen stoelen, in-flight entertainment per stoel en gratis snacks en drinken. Zij hebben in 2010 voor de zesde keer in rij een prijs gewonnen voor hoogste klanttevredenheid onder de low-cost carriers in Noord-Amerika. Dagelijks zijn er 700 vluchten naar 64 verschillende bestemmingen, waaronder Chicago, Denver, Fort Lauderdale, Las Vegas, Los Angeles, San Juan en Puerto Rico.

Per 1 juni zal Icelandair haar service naar New York en Boston uitbreiden van één naar twee dagelijkse vluchten. Tevens start op 17 mei de service van Keflavik naar Washington Dulles. Met deze vluchten hebben passagiers een optimale mogelijkheid om hun doorverbinding met JetBlue te boeken.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.icelandair.nl



Razende Robot Reporter