ID&T


Mysteryland maakt programma bekend

03-05-2011 - MYSTERYLAND - De leukste dag van het jaar

Samen lachen, ontdekken, bewonderen, chillen... Er samen fantastisch uitzien, samen delen, spelen, losgaan, keihard raven... Samen een trip maken door een onvergetelijke dag:

Lachen in een gekraakte theatertent door de Tjerhakkers, op ontdekkingsreis in het sprookjesbos overgenomen door 'The Cockadoodles'. Dansen bij A-Trak, superster-dj onder andere bekend als een van de mannen van de dansvloermeejoeler `Barbra Streisand'. Tot rust komen met de meditaties in de Healing Garden en samen biechten in oneerbiedige biechthokjes, maar pas nadat je een zelfgestookt shotje Absinth hebt genomen.

Elk jaar keren duizenden bezoekers van Mysteryland naar huis met een miljoen unieke verhalen. Elk verhaal is ongelooflijk maar waar, toch is er geen enkele die de hele beleving van het festival compleet samenvat. Deze editie biedt niet alleen een breder creatief programma dan ooit, ook muzikaal biedt Mysterland een explosie aan elektronische stijlen van cutting edge dubstep, hiphop en disco tot `the cream of the crop' van internationale namen op het gebied van house, techno en electro.

Met optredens van onder andere Sebastian Ingrosso, Richie Hawtin, Hi-Tek Soul van Detroit grootmeesters Derrick May en Kevin Saunderson, Marcel Dettman, Tensnake, Boys Noize, Modeselektor, Martin Solveig, Dave Clarke en Ben Sims, gecombineerd met vaderlandse helden en talenten zoals Joris Voorn, 2000andOne, Speedy J, Afrojack, Chuckie, De Man Zonder Schaduw, Gomes en Brutuzz is de diversiteit van Mystery Land op muzikaal gebied een feit. Daarnaast is er nog ruimte voor onverwachte collaborations, zoals hiphop artiesten Winne en Skinto met Headhunterz en Promo, beide deejays van de hardere stijlen.

Beleef met ons de leukste dag, op zaterdag 27 augustus 2011.

Het volledige programma kun je vinden op Mysteryland.com.

Op zaterdag 7 mei start om 10.00 uur de kaartverkoop, exclusief via Mysteryland.com. Let op: Voorgaande jaren verkocht Mysteryland steeds sneller uit, koop dus alleen je kaarten via het officiële kanaal.

Yesterday is History,
Today is a Gift,
Tomorrow is a Mystery

Mysteryland
27 augustus 2011
Haarlemmermeer

Mysteryland.com