IKON

P E R S B E R I C H T
OBA Live op Radio 5
IKON
Dinsdag 3 mei 2011
19.00-20.00 uur

Talkshow met gasten, discussies en live muziek rechtstreeks vanuit de OBA (Openbare Bibliotheek) in Amsterdam. Presentatie: Jurgen Maas.


*Hoofdgast: Documentairemaakster Marijke Jongbloed Documentairemaakster Marijke Jongbloed filmde in 1980 kinderen die danser wilden worden. In 1992 maakte zij over hen de documentaire De Volgende Stap. Nu is hun zware danscarrière voorbij en kijken ze in de film Dans voor het leven terug en vooruit. Een gesprek over het lichaam, passies en ouder worden.


*Op de zeepkist: Janneke Rinzema
In haar show Piepers & Jazz brengt Janneke Rinzema een ode aan de Nederlandse taal en aan de melodische & melancholische Jazz uit het oude, zwarte zuiden van Amerika.


*De kwestie: Vrouw in zaken?
Zakenvrouw Sheila Struyck heeft in haar boek Vrouw in Zaken een eigen kijk op het bedrijfsleven. Wat doet zij als vrouw anders in deze door mannen gedomineerde wereld?

Volg ons nu ook op twitter: #obalive

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-20.00 uur, afwisselend verzorgd door IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl

Neem voor meer informatie contact op met Mieke Spaans, eindredacteur OBA Live tel. 06-10962471 mieke.spaans@ikon.nl. U bent van harte welkom bij de live uitzending. Opgave vooraf is niet nodig.