Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-05-2011

Themakanaal/Internet
STERREN.NL/SONGFESTIVAL.NL

DAGELIJKS EXCLUSIEVE BEELDEN 3JS
OP SONGFESTIVAL.NL

Website Songfestival.nl en themakanaal Sterren.nl wijken de komende twee weken niet van de zijde van 3JS. Ze zijn live aanwezig in Düsseldorf tijdens het Eurovisie Songfestival en volgen 3JS op de voet. Dagelijks hebben zij exclusief beeldmateriaal en reportages met Kees Tol als speciale verslaggever. Volendamse Kees kent 3JS als geen ander want hij is een volle neef van zanger Jan Dulles. Ook worden de fans direct op de hoogte gehouden via twitter (@songfestival).

Bovendien zendt Sterren.nl op zaterdag 14 mei de Nederlandse Songfestival Top 15 uit. Er kan nog tot maandag 9 mei worden gestemd op deze Songfestival Top 15 door de favoriete Songfestival Top 3 door te geven via de site.

Kortom: kijk op Songfestival.nl en Sterren.nl om volledig op de hoogte te blijven van de handel en wandel van de 3JS in Düsseldorf.

Over sterren.nl
Sterren.nl, het toonaangevende platform van de TROS, is gericht op Nederlandse muziek en artiesten. De muziekportal bestaat uit een website, digitaal themakanaal radio en televisie én zendtijd op Nederland 1. Sterren.nl zendt 24 uur per dag de beste muziek van eigen bodem uit. Alle grote Nederlandse artiesten en de beste nieuwkomers komen voorbij. Van Jan Smit, Frans Bauer, Wolter Kroes tot 3JS, Nick & Simon en Frans Duijts.