Regus gaat partnerschap aan met Miles & More

Leden van Miles & More kunnen nu gebruikmaken van meer dan 1100 zakenlounges in de hele wereld en awardmijlen verdienen op producten en diensten van Regus.

DÜSSELDORF, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20110503 --

Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen, en Miles & More, het toonaangevende frequent flyer-programma - in Europa aangeboden door o.a. Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines - hebben aangekondigd dat zij een partnerschap zijn aangegaan waarvan meer dan 20 miljoen leden kunnen profiteren. Door dit nieuwe partnerschap kunnen alle leden van Miles & More awardmijlen verdienen bij iedere aankoop van producten van Regus, zoals vergaderkamers, privékantoren, virtuele kantoren, en videocommunicatieruimtes, en een uitgebreid scala aan extra bedrijfsondersteunende diensten. Voor iedere euro die leden besteden, verdienen zij één awardmile.

Mark Dixon, de Global CEO van Regus: “Dit partnerschap van Regus en Miles & More is een bijzonder interessante ontwikkeling voor ons bedrijf. Het wordt voor nog eens miljoenen zakenreizigers eenvoudiger en goedkoper om te werken in 500 steden in 88 landen overal ter wereld en, door de grote verscheidenheid aan producten en diensten, om waar dan ook productief te blijven.”

“Regus werkt nu samen met meer dan 75% van de vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen ter wereld - waaronder Delta, British Airways, Virgin Atlantic en Air France KLM. Dit grote aantal partners bewijst dat we werk maken van werken onderweg en dat we begrijpen wat mobiele werkers nodig hebben. Wij blijven naar manieren zoeken om bedrijven, klein of groot, overal ter wereld te helpen bij het aanboren van nieuwe markten en inkomsten.”

Carsten Schaeffer, Managing Director van Miles & More International GmbH: “Dit partnerschap is uitermate geschikt voor de zakelijke behoeften van de leden van Miles & More - wij breiden de voordelen van Miles & More nog verder uit door onze leden op hun zakenreizen te helpen productiever en efficiënter te werken waarbij ze bovendien awardmijlen verdienen. Deze overeenkomst met Regus vergroot voor hen de mogelijkheden om op reis zaken te doen enorm, en ze profiteren extra omdat ze mijlen op hun Miles & More-rekening krijgen.”

Over Regus

Regus, 's werelds toonaangevende leverancier van innovatieve kantooroplossingen met 1100 locaties in 500 steden en 88 landen biedt een uitgebreid scala van producten en diensten zoals volledig uitgeruste kantoren, professionele vergaderzalen, zakenlounges en het grootste netwerk van videocommunicatiestudio's ter wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.regus.presscentre.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Regus
Nathalie Renson
Tel.: +33 (0)1 78 41 40 96

E-mail: nathalie.renson@regus.com

Ticker_symbol LSE:RGU
ISIN JE00B3CGFD43