Yoga op het strand en in het park - Yoga on the beach and in the park


Natural Yoga; duurzaam is lekker!

AMSTERDAM, BERGEN AAN ZEE, WIJK AAN ZEE, ZANDVOORT, OOSTZAAN, DEVENTER, 20110503 -- Wat is er lekkerder dan yoga in de buitenlucht en tegelijkertijd iets goeds doen voor de wereld? Dat kan deze zomer in het Vondelpark, Westerpark en Oosterpark in Amsterdam, in Bergen aan Zee, Wijk aan Zee, Zandvoort en Recreatiepark ’t Twiske in Zaandijk.

Natural Yoga brengt in samenwerking met tien yogadocenten, de hele zomer door iedere dag yogalessen in de parken en op de stranden in en rond Amsterdam. Natural Yoga wil mensen laten ervaren dat duurzaamheid niet iets is dat we “zouden moeten” doen, maar iets wat je zou “moeten willen” omdat het heel erg prettig voelt. Alles smaakt lekkerder, draagt lekkerder en voelt lekkerder wanneer je keuzes in harmonie zijn met de natuur. Yoga in de natuur is een heerlijke manier om tot dat besef te komen. Voor iedere deelnemer aan een yogales wordt een euro gereserveerd voor Green School op Bali.

Natural Yoga had vorige zomer een vliegende start. Met drie docenten en ruim 1.000 deelnemers werden 1.750 bomen gedoneerd aan het regenwoud in Brazilië. Dit jaar ligt de focus op Green School. Op deze school leren kinderen -naast de normale vakken- hoe we een toekomst kunnen creëren in harmonie met de natuur. Vanuit een prachtig vormgegeven bamboe schoolgebouw aan de Ayung rivier op Bali krijgen de internationale leerlingen –naast de normale vakken- les in duurzaamheid, permacultuur, creativiteit en bewustwording. De missie van Natural Yoga is om deze zomer 5.000 euro bij elkaar te sparen voor Green School. Met tien docenten, 15 lessen per week en veel leuke specials moet dat zeker lukken!

Meedoen is simpel: je kunt je aanmelden voor één van de lessen of workshops deze zomer via www.naturalyoga.nl. Het project begint 30 mei en wordt zaterdag 24 september afgesloten met het Global Mala festival op Blijburg.

Wil je ook een bijdrage leveren? Kijk op www.naturalyoga.nl voor een overzicht van de activiteiten.





Natural Yoga