Autowereld.nl passeert 150.000 occasions


Snelstgroeiende occasionportal van Nederland.

AMSTERDAM, 20110503 -- Occasionportal AutoWereld.nl heeft haar aanbod zien groeien naar meer dan 150.000 occasions. Het is daarmee één van de vier grootste occasionportalen van Nederland, en de grootste als het gaat om gratis adverteren voor bedrijven en particulieren.

De unieke propositie van de in 2009 gestarte site maakt haar tot de snelst groeiende in de branche. “De combinatie van gratis occasionadvertenties voor autobedrijven en particulieren, met een snelle en overzichtelijke site verklaart ons succes”, aldus Peter Langenkamp, directeur AutoWereld B.V. “In krap 1,5 jaar sloten ruim 5000 autobedrijven zich bij ons aan. Iets wat geen enkele andere portal zo snel bereikt heeft”.

Onlangs plaatste Peugeot Nederland in overeenkomst met Autowereld.nl haar totale occasionaanbod van Nederlandse Peugeot-dealers op de portal, die naar eigen zeggen met diverse andere merken in gesprek is om een soortgelijke samenwerking aan te gaan. Eind 2011 wil AutoWereld.nl zowel in bereik als aanbod tot de top 3 van Nederlandse occasionportalen behoren.

Over AutoWereld.nl
AutoWereld.nl kent in tegenstelling tot de andere grote occasionportalen geen abonnementskosten voor autobedrijven. Het plaatsen van het aanbod is kosteloos en gebeurt automatisch, door koppelingen met de meeste gangbare systemen, zoals Wheelerdelta, Autosoft, VWE en OBS. Maandelijks bedient Autowereld.nl ruim 900.000 bezoekers.

Autowereld B.V.