Bredabeeld 2010 nu ook in boekvorm


Breda een jaar lang in beeld gebracht

Breda, 20110503 -- Sinds 1 januari 2009 publiceert de Bredase fotograaf / fotojournalist Erald van der Aa dagelijks beelden van nieuws in Breda op de Fotokrant van Breda www.bredabeeld.nl. Al meer dan 1900 foto's staan op de site die een goed beeld geven van de actualiteit in de stad. in 2009 vescheen het 1e fotoboek. Inmiddels is het 2e fotoboek van de pers gerold met de titel BredaBeeld 2010. Verschillende nieuwsfoto's die in het boek staan zijn gepubliceerd in diverse landelijke en lokale media. Het boek geeft een goed beeld van wat hij in 2010 zoal voor zijn lens kreeg.

Soms totaal onverwacht en soms na lang zoeken en veel geduld.

De rode draad in het boek zijn de thuiswedstrijden van voetbalvereniging NAC Breda en de thuiswedstrijden van de hockeydames van Push D1.

De sfeer rond het WK voetbal zorgt voor een bijzonder oranje tintje.

Verder heeft hij de meeste evenementen die in Breda werden gehouden gefotografeerd, maar hij kwam ook leuke momenten spontaan tegen op straat.
Kortom een verrassend boek!

152 pagina's verrassende journalistieke kleurenfoto's over gebeurtenissen in de stad.

Er is tot op heden een beperkte oplage gedrukt. Op afroep kan er worden bijgedrukt.

Het gaat om een zelfstandige uitgave die zonder enige vorm van subsidie of sponsoring tot stand is gekomen.

Het boek is o.a. verkrijgbaar bij de VVV in Breda. Boekhandel van Kemenade & Hollaers , Selexyz Gianotten te Breda of te bestellen bij de fotograaf via www.eraldvanderaa.nl

Fotograaf

Erald van der Aa is een fotograaf/fotojournalist in Breda. Hij werkt zowel vrij als in opdracht.
Al meer dan 18 jaar fotografeert hij het dagelijks leven in de stad. Een fotograaf die oog heeft voor detail en weet wat er in de stad speelt.

Erald van der Aa levert foto's aan dag- en weekbladen, persbureaus en bedrijfsbladen en werkt daarnaast ook voor particulieren en het bedrijfsleven.





Fotografie Erald van der Aa