Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 2 mei 2011

BN-ers lezen files op verkeerszender Traffic Radio: Annemarie Jorritsma en Frans Bauer
deze week als sidekick op Traffic Radio

Annemarie Jorritsma en Frans Bauer zijn deze week te gast als sidekick op Traffic Radio. Als sidekick van file-jock Rob Kemperman mogen ze deze week de luisteraars van Traffic Radio door de avondspits loodsen. Dinsdagmiddag 3 mei is, de voormalig Minister van Verkeer en Waterstaat en huidige burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma aan de beurt om de files voor te lezen. Vanaf 16.00 uur is zij een uur lang te gast in Traffic Radio Live. Woensdagmiddag 4 mei zal Frans Bauer, van 16.00 tot 17.00 uur, op geheel eigen wijze de files voorlezen als sidekick op Traffic Radio. BN-ers als sidekick

Elke week zijn er BN-ers te gast als side-kick in Traffic Radio Live. Zo waren onder meer al Conny Breukhoven, Emile Ratelband, Dennis van der Geest, onderneemster Annemarie van Gaal, John Ewbank, CDA-er Ger Koopmans, Erik de Zwart en paparazzo Joop van Tellingen te horen als sidekick op Traffic Radio. Ook deed Kim Holland het al eerder live in de spits op Traffic Radio. Traffic Radio Live
Traffic Radio Live is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren via www.trafficradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers.

Traffic Radio Live wordt uitgezonden tussen 7.00 en 9.00 uur 's morgens en 16.00 en 18.00 uur 's middags.

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de mobiele telefoon. Hiervoor is onder meer een gratis iPhone app beschikbaar.


---