Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 27 april

Jong talent opgelet: de Urban Talent Award gaat van start!

De Urban Talent Award is hét coachingstraject voor jongeren met een talent in performing arts, new media en design. Jonge creatievellingen tussen de 16 en 25 jaar krijgen de kans om hun talenten te ontwikkelen en hun skillz te showen aan 20.000 man publiek.

Na de eerste selectieronde stromen 25 acts door naar een intensieve workshopdag op 22 mei. Na deze dag worden 10 acts geselecteerd, die volgens professionele jury in aanmerking komen voor de Urban Talent Award. Deze 10 acts worden gecoacht zodat ze uiteindelijk op 5 juni een act neer kunnen zetten in Tivoli de Helling tijdens de Urban Talent Award. De drie meest talentvolle en gemotiveerde acts winnen een optreden op het Wereldfeest 26 juni in het Julianapark, voor 20.000 man! Vooraf krijgen de acts masterclasses, begeleiding en een Meet & Greet met de artiesten die optreden op het Wereldfeest.

De professionals hebben met grote namen gewerkt en beheersen door jarenlange ervaring de kneepjes van het vak. De talenten die uiteindelijk op het Wereldfeest performen, winnen ook een optreden op drie andere festivals in de provincie Utrecht. Urban Talent Award zoekt jongeren met: talent, motivatie, originaliteit en vernieuwing. Durf jij de uitdaging aan?

Geef je voor 17 mei op via talent@wereldfeestutrecht.nl. Stuur een youtubelink van je uiting/act/productie, je naam, telefoon en website. Check www.wereldfeestutrecht.nl voor de voorwaarden. ....