Ingezonden persbericht


Amsterdam, 3 mei 2011

The Royal Wedding and Bobbi Brown

"Catherine looked absolutely stunning. I wouldn't have changed a thing about her makeup. She looked beautiful, fresh and most importantly, happy." - Bobbi Brown

Met gepaste trots mogen wij u meedelen dat Hannah Martin, make-up artist van Bobbi Brown Cosmetics in Engeland, make-up assistentie heeft verleend aan verschillende leden van de Koninklijke familie gedurende de Britse Royal Wedding. Om de privacy van de betrokkenen te behouden, zullen verdere details niet worden prijsgegeven.

The Bridal Look
Hieronder alle tips en tricks van Bobbi Brown voor een frisse en natuurlijke bruidsmake-up!


1. Masseer de Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream zachtjes in de huid. Gebruik de Corrector en Concealer voor een frisse en heldere look en eindig met de foundation voor een egalere huid.
2. Gebruik je vinger of een kwast om de Slate Long-Wear Cream Shadow op het onderste ooglid aan te brengen.
3. Gebruik de Cream Shadow Brush om de Steel Long-Wear Shadow aan te brengen op de bovenste wimperlijn.
4. Breng 2 lagen Extreme Party Mascara aan. Breng de mascara vanaf de haarinplanting naar de puntjes van je wimpers voor een dramatisch effect.
5. Lach en breng de Pale Pink Blush aan op de appeltjes van je wangen. Meng de blush van boven naar beneden tot de felle kleur te verzachten.
6. Voor een roze gloed gebruik je Rose Shimmer Brick op de jukbeenderen door middel van de Face Blender Brush.
7. Om de look helemaal af te maken breng je Sandwash Pink Lip Color aan met de lip brush.

Facechart look van Bridal Gowns Runway Oscar de la Renta

Bobbi Brown and Oscar de la Renta
Bobbi Brown heeft de bruidsmake-up verzorgd voor de SS12 Bridal Collection van Oscar de la Renta, die medio april plaats vond in in New York. De tijdloze en chique make-up van Bobbi Brown was in perfecte symbiose met de prachtige creaties van Oscar de la Renta.

© Oscar de la Renta © Oscar de la Renta

www.bobbibrowncosmetics.com