Politie Zeeland


---

714-2011 Diefstal auto, Wemeldinge
Tussen maandagavond 22.00 uur en dinsdagochtend 06.45 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Hoogeweg in Wemeldinge, weggenomen.
Het betreft een blauwe Honda, type Cr-V met het kenteken 37-ZR-VZ. De auto heeft een waarde van tienduizenden euro's.

715-2011 Diefstal oud ijzer, Krabbendijke
Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is, bij een school in Krabbendijke, oud ijzer met een waarde van honderden euro's weggenomen.
Rond genoemd tijdstip kwam een Engels sprekende man bij de school en vroeg een medewerker of hij wat oud ijzer kon lenen voor een project. De man beloofde het oud ijzer dezelfde dag terug te brengen. De medewerker van de school gaf het oud ijzer mee. De Engels sprekende man is niet meer terug gekomen.

716-2011 Bewoner betrapt inbreker, Middelburg
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginraak die in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.00 uur, aan de Vreedenburg in Middelburg plaatsvond.
Rond genoemd tijdstip lag de bewoner van het pand in bed maar was nog wakker. Na lawaai bij zijn voordeur stond er plotseling een onbekend persoon in zijn slaapkamer. Toen deze persoon zag dat de bewoner naar hem keek ging hij ervandoor. Vanuit zijn slaapkamerraam zag de bewoner dat de indringer, samen met een tweede onbekend persoon, wegrende door de Rusthofstraat in de richting van de Kriekenhofstraat.

---- --