Universiteit Twente

Technology lunch Solar Team Twente

04 mei 2011

Solar Team Twente is al ruim negen maanden bezig met het ontwerpen, bouwen en testen van haar vierde zonneauto. Het multidisciplinaire team houdt zich bezig met de nieuwste technologie en heeft veel partners die passen bij het innovatieve en duurzame karakter van het project. Veel van deze bedrijven zijn bezig met het nieuwste van het nieuwste op hun eigen vakgebied.
Solar Team Twente organiseert in mei drie verschillende technology lunches in de Horst. Studenten kunnen tijdens deze lunches kennis maken met de nieuwste technieken. Partners van het team tonen hun nieuwste techniek en geïnteresseerde studenten kunnen tijdens de lunch vragen stellen over de ontwikkelingen op verschillende vakgebieden. Aanvang van de lunches is 12.30 uur.

Op 4 mei zijn Strukton Rolling Stock, 3T en Urenco aanwezig. Houd de site www.solarteam.nl in de gaten voor updates over het programma en de aanwezige techniek!

Op 18 mei zijn Aeronamic en Demcon. Houd de site www.solarteam.nl in de gaten voor updates over het programma en de aanwezige techniek!

Op 25 mei zijn ASML, Elmar en Océ aanwezig. Houd de site www.solarteam.nl in de gaten voor updates over het programma en de aanwezige techniek!