Politie Gelderland-Midden

Meisje (16) lastig gevallen; getuigen gezocht

Publicatiedatum: 4-5-2011 11:26:34

KOOTWIJKERBROEK - Een 16-jarig meisje uit de gemeente Barneveld is op vrijdagavond 22 april (Goede vrijdag) op de Puurveenseweg in Kootwijkerbroek lastig gevallen door een tot dusver onbekende man. De politie doet nader onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Volgens het slachtoffer werd ze die avond omstreeks kwart voor negen tijdens het skeeleren benaderd door een onbekende man op een motor die haar zou hebben vastgepakt en onzedelijk hebben betast. Vervolgens ging de man er vandoor richting Barneveld, dezelfde kant op als van waar hij gekomen was.

Betrouwbaar
Het slachtoffer klampte buurtbewoners aan voor hulp, waarna de politie gewaarschuwd werd. Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van ongeveer 30 jaar met een opvallend witte huidskleur en een gladde huid, grijs met lichtbruine ogen en een breed postuur. Hij had een net betrouwbaar uiterlijk. De man droeg een zwarte helm met klep, een zwarte leren jas, zwarte broek en donkere stevige veterschoenen. De motor waarop hij reed was van een groot rechtop model met spiegels bij het stuur. De kentekenplaat was afgeplakt met een witte tas of papier.

Tips? 0900-8844!
Getuigen, die iets van het voorval gezien hebben of in het signalement de man menen te herkennen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
(2011048140-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---