Jumbo supermarkten

Ter Apel gaat verbouwen

Prijsvechter Jumbo in Ter Apel gaat verbouwen

De inwoners van Ter Apel kunnen binnenkort terecht bij een geheel vernieuwde Jumbo winkel. Vanaf 2 juli gaat Jumbo aan de slag met de nieuwe inrichting van deze vestiging aan de Nederveen Cappelstraat 41. Op woensdag 20 juli is de feestelijke heropening .

Belangrijkste vernieuwing van Jumbo Ter Apel is dat de winkel flink wordt uitgebreid. De vestiging heeft nu een verkoopvloeroppervlakte van circa 850 vierkante meter en zal worden uitgebreid naar circa 1500 vierkante meter. Om de werkzaamheden goed uit te voeren zal de winkel van 2 juli tot en met 19 juli gesloten zijn."Het wordt een nog mooiere en ruimere supermarkt", zeggen de trotse ondernemers Harry en Monique Stuulen, "Bij Jumbo staat de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal. Na de heropening kunnen de inwoners van Ter Apel nog beter ontdekken wat de kracht van de Jumbo formule is."

Medewerkers

Alle medewerkers kijken ook uit naar de opening van de vernieuwde winkel. Omdat de winkel groter wordt zal het team worden uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Opening

De heropening van de winkel in Ter Apel staat gepland op woensdag 20 juli 2011. Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de vernieuwde Jumbo winkel te vieren.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Eind 2010 is Jumbo uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie Supermarkten. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.
in- uitklappen